tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
2. NESVRSTANI BOUTIQUE ART FAIR
23.-26.5.2019. , Zagreb
event Događaj

2. NESVRSTANI BOUTIQUE ART FAIR

16.05.2019.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, Nesvrstani se u svibnju vraćaju u svom drugom, još bogatijem izdanju. Od 23. do 26.  svibnja, u pažljivo odabranoj selekciji u Laubi će se predstaviti 11 galerija i više od sto umjetnika, uz bogati street art, edukativni i glazbeni program.

Nesvrstani je umjetnički sajam koji, ne samo da pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, već nadilazi standardni model art faira te pruža priliku za prezentaciju samostalnim umjetnicima i umjetničkim organizacijama, street art umjetnicima, kao i stručnu edukaciju na polju tržišta umjetnina.

Boutique Art Fair Nesvrstani bavi se pitanjem tržišta umjetnina te nastoji svojim sadržajem direktno pridonijeti većoj valorizaciji suvremenih umjetnika i stvaranju nove generacije kupaca umjetnina.

Posebnost Nesvrstanih je i mogućnost pronalaska umjetnine, dostupne ne samo iskusnim kolekcionarima, već i ljubiteljima dobre umjetnosti koji žele imati unikatno umjetničko djelo po pristupačnoj cijeni. Laubina selekcija osigurava jamstvo kvalitete umjetničkih radova.

Posjetitelje i ovoga puta očekuje i dobre zabave uz glazbeni program.

Uz sve to, na Nesvrstanima možete zaigrati ping-pong, društvenu igru, posjetiti zonu za djecu i mlade te, kao i uvijek, uživati u gastro specijalitetima bistroa Lauba.

Detalje o programu potraži niže na linku.

Facebook event