tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
6. MAKK 2018. @MSU
22. i 23.11.2018. , Zagreb
event Događaj

6. MAKK 2018. @MSU

14.11.2018.

6. MAKK konferencija i ove će godine okupiti brojne kreativce iz svijeta glazbe, filma, medija, književnosti, ali i stručnjake novih tehnologija i digitalnog poslovanja. Konferencija se održava 22. i 23. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Odabrano iz programa:

GUY CHAMBERS

Na šestom izdanju konferencije HDS ZAMP će s posebnim ponosom ugostiti svjetski priznatog autora, producenta i glazbenog kreativca, Guyja Chambersa, uz Robbieja Williamsa, zaslužnog za pop himne kao što su „Angels“, „Rock DJ“, „Feel“, „Let Me Entertain You“, „Strong“ i niz drugih. Ekskluzivno za publiku MAKKa, Chambers će u Zagrebu približiti svoj autorski rad i suradnju s Williamsom i ostalim zvijezdama, otkriti neke tajne zanata i podijeliti svoja razmišljanja o budućnosti autora i autorstva, na offline i online terenu. Za sve koji vole Robbiejeve hitove, ovo je prilika koja se ne propušta!

JOSIPA LISAC - DNEVNIK JEDNE KARIJERE

Kao posebnu gošću konferencije najavljujemo i našu glazbenu divu Josipu Lisac koja će u ekskluzivnom razgovoru predstaviti „Dnevnik jedne karijere“. Razgovor s Josipom vodit će Saša Antić, frontman i autor TBFa za kojeg je Josipa „velika inspiracija, jedna jedina i vječno mlada“.

EU DIREKTIVA O AUTORSKOM PRAVU

Na MAKKu će biti riječi i o tome što nam zapravo donosi nova europska Direktiva o autorskom pravu te kako će se ona odraziti na svakodnevni život kreativaca, ali i krajnjih korisnika.

DOMAĆA INDUSTRIJA VIDEOIGARA

Ostale teme jednako su „vruće“: zarada od internetskih sadržaja, značaj i razvoj domaće industrije videoigara, glazba kao pokazatelj duha nacije i društvenih promjena. Sadržaj predavanja i panel diskusija prvog dana konferencije uređuje stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja.

GODIŠNJE SAVJETOVANJE HRVATSKOG DRUŠTVA ZA AUTORSKO PRAVO

Drugi dan konferencije bit će posvećen aktualnim europskim i hrvatskim temama iz pravne perspektive, u organizaciji Hrvatskog društva za autorsko pravo.

Detalje o programu i ulaznice potraži niže na linku.

Facebook event