tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DAN OTVORENIH VRATA FFZGa
25.1.2019. , Zagreb
event Događaj

DAN OTVORENIH VRATA FFZGa

22.01.2019.

Petak, 25. siječnja, bit će užurban na FFZGu jer se održava Dan otvorenih vrata i otvara se prva studentska menza u povijesti fakulteta.

U 10:00 sati otvara restoran subvencionirane studentske prehrane u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Menza se otvara u prostoru bivše kantine, a otvorenju će prisustvovati i ministrica znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske prof. dr. sc. Blaženka Divjak. Studenti Filozofskog će tako po prvi put moći koristiti X-icu prilikom kupovanja hrane. Radno vrijeme menze je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Drugi veliki događaj je Dan otvorenih vrata koji će se održati od 10 do 16 sati, a namijenjen je prvenstveno učenicima srednjih škola i njihovim roditeljima.

Tijekom Dana otvorenih vrata srednjoškolci će dobiti informacije o upisima i studijskim programima od profesora i studenata, a imat će priliku prisustvovati nastavi pojedinih kolegija te upoznati uspješne bivše studente našeg Fakulteta.

Program će se odvijati u prizemlju Knjižnice, dvorani D-1, Auli te u dvorana gdje će održavati otvorena nastava. Cjelokupni program događanja potraži niže na linku.

Program događanja