tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DAN OTVORENIH VRATA TEKSTILNO-TEHNOLOŠKOG FAKULTETA 2019.
3.4.2019. , Zagreb
event Događaj

DAN OTVORENIH VRATA TEKSTILNO-TEHNOLOŠKOG FAKULTETA 2019.

27.03.2019.

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet poziva Vas na Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkog fakulteta, 3. travnja, s početkom u 12:00 sati pod nazivom: „Podne na TTF-u: Mali lonac znanosti i kreativnosti“.

Ovogodišnji je program osmišljen u duhu metaforičke kuhinje znanja, inovativnosti i kreativnosti s ciljem stvaranja ukusnog objeda koji objedinjuje najkvalitetnije sastojke. Kroz tri slijeda jela prikazat ćemo potencijal TTF-a, od predjela prožetog željom za umjetničkim stvaranjem do deserta stvorenog najsuvremenijom opremom za istraživanje. Pozivamo sve učenike srednjih škola i gimnazija da s nama zavire u mali kreativni lonac znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb.

Dani su namijenjeni prvenstveno maturantima srednjih škola i gimnazija koji su zainteresirani za znanstveno usavršavanje i kreativan rad u području tekstilne tehnologije i inženjerstva ili modnog dizajna. Osuvremenjen program studija namijenjen je maturantima koji imaju sklonost umjetničkoj i/ili tehničkoj grupi kolegija. U želji da učenicima Vaše škole na što bolji način približimo studijske programe Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, pozivamo vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata 2019.

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet otvara vrata svojih laboratorija i kreativnih praktikuma za grupe učenika i maturanata. Za ljubitelje dizajna organizirat će se izložba u TTF Galeriji gdje mogu vidjeti radove studenata na temu projektiranja tekstila, izrade povijesnih kostima i još mnogo toga što može pobuditi njihov interes za studij tekstilne tehnologije i inženjerstva i modnog dizajna.

Facebook event