tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
GREYP G6: PREDAVANJE KOJE MIJENJA SVE
12.4.2019. , Zagreb
event Događaj

GREYP G6: PREDAVANJE KOJE MIJENJA SVE

12.04.2019.

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj, Goran Obarčanin i Predrag Pejić, koji su imali priliku sudjelovati u izradi poznatog e-bicikla Greyp G6, održat će predavanje na temu Greyp G6: The e-bike that will change it all, 12. travnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A201 u 17:00 sati.

Sudionici na predavanju će iz prve ruke imati priliku vidjeti novopredstavljeni brdski bicikl Greyp G6 koji je kombinacija klasičnih biciklističkih komponenti i modernog doticaja. Bicikl je opremljen raznovrsnim gadgetima poput eSIMa, kojim je spojen na Internet, te je pedelec model što mu omogućava da biciklist samo tijekom pedaliranja ima asistenciju elektromotora, dok prestankom pedaliranja, asistencija prestaje.

Na kraju predavanja, natjecatelji mogu sudjelovati na kvizu te pobjednik kviza kao nagradu dobiva pokusnu vožnju na Greypu G6.

Elektroboj je jedinstveno studentsko natjecanje u izradi rješenja u području elektrotehnike, a cilj natjecanja je promoviranje i poticanje studenata da svoje ideje i maštovitost realiziraju na pravom projektu. Za više informacija o natjecanju klik na link niže.

Facebook Elektroboja