tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HUMANITARNI BOŽIĆNI PARTY KSFPZGa
14.12.2018. , Zagreb
event Događaj

HUMANITARNI BOŽIĆNI PARTY KSFPZGa

12.12.2018.

Stopalus nemirus kolokvijarum - medicinsko stanje općepoznato studentskoj populaciji u periodu kolokvija i ispitnih rokova. Uzrok sindroma je pretjerano grijanje stolice u svrhu učenja. Nakon postizanja određene temperature, tijelo se zavarava te misli da se nalazi na plesnom podiju u uzavrelom okružju srodnom noćnim klubovima. U anticipaciji plesnog ritma, sindrom se manifestira repetiranim i nervoznim pokretima stopala. Nepravovremeno liječenje može dovesti do dugotrajnih posljedica poput gubitka osjeta glazbenog okusa te atrofije plesnih cipela.

Dragi studenti, s obzirom za vaše zdravlje, Klub studenata Fakulteta političkih znanosti i Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti vas pozivaju na ovogodišnji Humanitarni božićni party koji će se održati 14. prosinca. Mjesto zbivanja će biti u Domu zdravlja Spunk, a audio terapija će biti pod vodstvom stručnih dr med DJeva Radio Studenta.

Dom zdravlja se pobrinuo da vam troškovi zaboravljanja kolokvija budu pristupačni, dok će DJevi terapiju provoditi kroz jugofunk/funk/disco škole medicine, među ostalim.

Uputnice možete kupiti od petka u prostorima KSFPZG-a i Fakulteta političkih znanosti po cijeni od 10 kn te na sam dan događaja po 15 kn. Sve novčane donacije su namijenjene dječjem odjelu onkologije u Klaićevoj bolnici, stoga nadamo se vidjet vas u što većem broju!

Facebook event