tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
JURA STUBLIĆ & FILM – TRADICIONALNI PROLJETNI KONCERT
30.3.2019. , Zagreb
event Događaj

JURA STUBLIĆ & FILM – TRADICIONALNI PROLJETNI KONCERT

12.02.2019.

Jura Stublić & njegova grupa Film održati će 30. ožujka u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma „Zemlja sreće“.

Izdanje „Zemlja sreće“ objavljeno je 1989., dvije sezone nakon „Sunce sja“, prvog materijala koji je potpisan kao Jura Stublić & Film. Deset novih pjesama nastavilo je izuzetno uspješnu autorsku fazu Jure Stublića, pa su se tako, kao hitovi, izdvojile „Dobre vibracije“, „Rob ljubavi“, „Vlak do zemlje sreće“, „Doći ću ti u snovima“ i završna „Ljubav je zakon“. Na snimanju se okupilo puno uglednih glazbenih imena kao što su Vlatko Stefanovski, Massimo, Jurica Pađen, Davor Rodik, Lazo Ristovski i Mladen Juričić, autor fotografija je bio Mario Krištofić, dok je naš ugledni ilustrator Igor Kordej potpisao dizajn.

Koncert u Tvornici kulture jednim će se djelom nasloniti na tri desetljeća albuma „Zemlja sreće“, ali će ujedno sadržavati sve najvažnije pjesme iz 40 godine duge karijere jednog od naših najvećih rock pjesnika. Ogroman interes za glazbom Jure Stublića potvrdili su koncerti u Tvornici proteklih godina, koji su mahom svi bili rasprodani.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr