tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KINO NA EFZG „THE FYRE FESTIVAL“
8.5.2019. , Zagreb
event Događaj

KINO NA EFZG „THE FYRE FESTIVAL“

06.05.2019.

Novi projekt Ekonomske klinike pod nazivom „Kino na EFZG” za cilj ima kroz zanimljive filmske projekcije u ugodnoj i neformalnoj atmosferi studentima približiti ekonomsku teoriju i pojmove koji se inače obrađuje u sklopu kolegija na EFZG-u, a koje studenti nisu razumjeli, nisu stigli malo više proučiti ili još nisu čuli za njih.

Prije same projekcije filma, renomirani stručnjaci dati će refleksiju na film iz vlastitog iskustva, odnosno prokomentirati temu i događaje u filmu te riješiti sve tvoje eventualne nedoumice!

No, da prijeđemo na stvar, sigurno te zanima što je na filmskom repertoaru. Gledat ćemo novi dokumentarac „The Fyre Festival“ koji otkriva sitne detalje o najvećem i najluksuznijem festivalu za koji su ulaznice rasprodane u rekordnom roku, koji je promoviran od strane najpopularnijih influencera današnjice, i koji je trebao biti najglamurozniji party poznat javnosti isključivo za dobrostojeću klijentelu koja je željela samo dobar provod u društvu bogatih i slavnih… I završio je kao prevara teška 26 milijuna dolara. Film je na engleskom, a isto tako i titlovi - stoga ako se više ne sjećaš što znači fraud ovo ti je super prilika da ponoviš nešto Poslovnog engleskog I i II!

Prva projekcija održava se 8. svibnja u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta, a sve što ti treba je želja za ponešto znanja i dobrom zabavom. Osim filma, svim prisutnima osigurani su i pokloni, a oni s najviše sreće osvojit će i vrijedne nagrade.

Facebook event