tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POZITIVNA STRUJA VOLONTERSTVA – NACIONALNA KONFERENCIJA
4.4.2019. , Zagreb
event Događaj

POZITIVNA STRUJA VOLONTERSTVA – NACIONALNA KONFERENCIJA

21.03.2019.

U posljednjih nekoliko godina svjedočimo značajnom porastu interesa za volontiranje i to u svim društvenim područjima, a time rastu i  očekivanja od onih koji ovo područje uređuju i razvijaju. Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velike potencijale utjecaja na ukupni društveni razvoj, ali i zahtjeva strateški pristup i kontinuirane inovacije. Stoga se razvila potreba za okupljanjem svih dionika volonterstva na jednom mjestu i to na Nacionalnoj konferenciji koja će se održati 4. travnja 2019. godine.

Ova konferencija ponudit će priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja i uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske.

Konferencija je namijenjena svim organizatorima volontiranja i volonterskim centrima, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva.

Prijave za konferenciju otvorene su do 25. ožujka 2019. godine, a sve dodatne informacije i prijave potraži niže na linku.

Info o konferenciji