tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
THE SLOW READERS CLUB STIŽU U TVORNICU
18.5.2019. , Zagreb
event Događaj

THE SLOW READERS CLUB STIŽU U TVORNICU

08.02.2019.

Izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 18. svibnja.

The Slow Readers Club 2018. godinu s završili rasprodanim nastupima u O2 Apollu u Manchesteru, londonskoj Scali i dvorani School Of Art u Glasgowu. Bio je to sjajan kraj sezone u kojoj su objavili album „Build A Tower“ s kojeg je skinuto 4 singla, svirali na brojnim festivalima u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj te se čak uputili na dva nastupa u Kini.

Nova godina donijet će još više uzbuđenja za bend koji će u ožujku krenuti na dugačku festivalsko – klupsku turneju po Europi. Čak 32 nastupa provesti će ih kroz sve veće europske države, a 18. proći će i kroz zagrebačku Tvornicu kulture. Zanimljivo je da je odmah po objavi pet britanskih koncerata bilo rasprodano u svega par dana.

Ulaznice kreću u prodaj po početnoj cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.