tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TOUR DE TOURISM – KONFERENCIJA
13.12.2018. , Zagreb
event Događaj

TOUR DE TOURISM – KONFERENCIJA

07.12.2018.

Treću godinu zaredom Tour de Tourism okuplja studente s ciljem približavanja turizmu. Konferencija će se održati 12. prosinca, od 13 sati, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Kroz predavanja i interaktivne radionice imat ćeš priliku upoznati se s današnjim izazovima turizma.

Između ostalih na konferenciji će sudjelovat:

Domagoj Sever – fotograf, travel blogger, stručnjak za društvene mreže i vlasnik agencije za marketing i promociju Croatia Nomad. Pobjednik je mnogih međunarodnih fotografskih natječaja te iza sebe ima više od 50 skupnih te 3 samostalnih izložbi koje je izlagao na velikim destinacijama kao što su Bruxelles, Pariz, Shenzhen te mnogim drugim.

Vedran Recher – znanstveni suradnik na Ekonomskom institutu u Zagrebu. Proveo je mnoga istraživanja, a jedno od njih je u suradnji s Marinom Tkalec i Ivanom Žilićem objavio u prestižnom znanstvenom časopisu iz područja turizma - International Journal of Tourism Research, znanstveni rad „Učinci filmske industrije na turizam: Igra prijestolja i Dubrovnik“.

Dejan Nemčić – profesor geografije, veliki humanitarac te će postati prvi Hrvat koji je odletio u svemir. Vrlo je posvećen svome poslu, a u sklopu humanitarne udruge „Možemo zajedno‟ pokrenuo je veliki projekt „Afrika - Možemo zajedno‟ za pomoć djeci u zemljama središnje Afrike te je za svoje nesebično zalaganje, entuzijazam i trud dobio nagradu Ponos Hrvatske za 2016. godinu.

Priča o letu u svemir došla je kao dio projekta „Uživo sa svih kontinenata‟. Ono što najviše želi je javiti se svojim učenicima uživo iz svemira.

Profesor Dejan Nemčić će prenijeti svoja dosadašnja iskustva s osvrtom na provedene projekte te motivirati mlade na humanitaran rad uz putovanje.

Uz mnoštvo zanimljivih predavača i radionica, očekuju te nagradni natječaji, pokloni i certifikat sudjelovanja. Za sudjelovanje na konferenciji možeš se prijaviti na linku niže.

Prijavi se