tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #3 BLANKA VLAŠIĆ
5.4.2018. , Zagreb
event Događaj

UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #3 BLANKA VLAŠIĆ

01.01.0001.

Nakon uspješnih predavanja Ane Bučević i Tome Ricova, Debatni klub na EFZG dovodi trećeg gosta, najbolju hrvatsku skakačicu u vis, Blanku Vlašić.

Blanka je u sportu otkako je prohodala. Atletske gene primijetio je njen otac pa je prije skokova u vis, trenirala sprinterske discipline, prepone i skokove u dalj. Razlog zbog čega se Blanka odlučila za skok u vis jest njezina iznadprosječna visina i vitkost.

Prvi veliki uspjeh postigla je 1999. na Prvenstvu svijeta za mlađe juniorke u Poljskoj kada je zauzela osmo mjesto. Budući da je već u osnovnoj školi bila izrazito visoka, vitka i skladno građena, Blanka se s prijateljicama iz razreda u nekoliko navrata okušala i u manekenstvu.

U četvrtak 5.4. svrati na Ekonomski fakultet i poslušaj inspirativnu priču o iznimnoj upornosti i uspjehu te svim pričama koje su pratile Blanku Vlašić kroz karijeru. Probaj je i TI uhvatiti za riječ!

Ulaz je besplatan.

Više informacija pronađi na Facebook eventu:

Uhvati me za riječ – Banka Vlašić