tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ARTEFAKT+DIZAJN=PROTOTIP – UMJETNIČKE RADIONICE
tip Savjet

ARTEFAKT+DIZAJN=PROTOTIP – UMJETNIČKE RADIONICE

28.03.2019.

Arheološki muzej u Zagrebu i Centar za mlade grada Zagreba pozivaju te na dvodnevnu kulturno - umjetničku radionicu Artefakt + dizajn = prototip.

Kroz kulturnu i umjetničku edukaciju tijekom dva dana, zajedno ćemo probati doći, kroz upoznavanje raznovrsne arheološke baštine, do novih ideja u stvaranju inovativnih suvenira, didaktičkih pomagala i ostalih zanimljivih prototipa. Najinteresantnije ideje, dalje će se moći razvijati do nastanka samog proizvoda.

Pozvani su svi koji imaju između 15 i 25 godina, bez obzira na prethodno obrazovanje. Predznanje nije uvjet jer će te voditelji radionice uputiti u novi svijet koji, na kraju s dobrom idejom, može završiti i s dobrom mogućom poslovnom suradnjom. Odlični primjeri sudionika koji su upravo krenuli na ovaj način žele ovu odličnu praksu prenijeti dalje.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, materijali na radionicama su također besplatni, tijekom radionice osiguran je obrok i osvježenje za svakog sudionika.

Prijavi se preko linka niže.

Prijavi se