tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EU NATJEČAJ ZA VIDEORADOVE
tip Savjet

EU NATJEČAJ ZA VIDEORADOVE

24.01.2019.

Informacijski centri Europe Direct (EDIC) u Hrvatskoj priređuju nagradni natječaj za videoradove trajanja do 60 sekundi sa svrhom poticanja mladih na aktivno uključivanje u izbore za Europski parlament 2019. Natjecatelj ima zadatak da u zadanom vremenu na kreativan i mladima primjeren način objasni zbog čega će glasati na izborima za Europski parlament 2019. godine. Sadržaj videorada mora obuhvaćati promicanje europskih vrijednosti, aktivnog građanstva te važnost i ulogu mladih u Europskoj uniji.

Nagradni natječaj traje od 20. siječnja do 1. ožujka 2019., a pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju mladi, i svi oni koji se tako osjećaju, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Svi prijedlozi moraju biti autorski, tj. videoradovi moraju sadržavati originalan sadržaj.

Korisnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju tako da na Facebooku/Instagramu/You Tubeu objave videorad s hashtagovima #EDICHrvatska #Ovajputglasam, uz obavezno slanje videorada i popunjene prijave po pravilima natječja na adresu e-pošte edic.natjecaj@gmail.com, po potrebi i Jumbo mailom ili WeTransferom.

Broj videozapisa koje jedan sudionik smije objaviti i na taj način sudjelovati u natječaju nije ograničen, ali jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu.

Dodatne informacije o natječaju potraži niže na linku.

Informacije o natječaju