tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
INFORMATIVNE RADIONICE PISANJA ERASMUS PROJEKATA
tip Savjet

INFORMATIVNE RADIONICE PISANJA ERASMUS PROJEKATA

30.01.2019.

Outward Bound Croatia, kao pridruženi član Centra za mlade grada Zagreba, najavljuje ciklus informativnih radionica za sve koji su zainteresirani za pisanje i provedbu Erasmus+ projekata!

Radionica je potpuno besplatna i namijenjena svima između 15 i 29 godina, od opće populacije do udruga i ustanova, bili potpuni početnici ili iskusni u pisanju projekata. OBC želi podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo i pružiti prvi uvid u svijet Erasmus+ projekata za mlade i osobe koje rade s mladima.

Isti sadržaj će se ponoviti u 4 termina, a na željeni termin možeš se prijaviti niže na linku.

 • 1. veljače
  rok za prijave je do 30.1.2019. u podne
 • 2. veljače
  rok za prijave je do 31.1.2019. u podne
 • 5. veljače
  rok za prijave je do 3.2.2019. u podne
 • 8. veljače
  rok za prijave je do 6.2.2019. u podne

Udruga Hrvatska škola Outward Bound u Hrvatskoj od 2005. godine provodi programe za djecu i mlade na području neformalnog obrazovanja kroz iskustveno učenje i pustolovne aktivnosti u prirodi, na kojima djeci i mladima pruža mogućnost učenja kroz iskustva u novom, izazovnom okruženju, čime ih se potiče da otkriju i u daljnjem životu ostvaruju svoj puni potencijal. Osim toga, dugi niz godina uspješno se bavi i pisanjem i provođenjem Erasmus+ programa za mobilnost mladih u koje svake godine uključuje sve veći broj sudionika.

Prijavi se