tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OSTVARI SAN I STUDIRAJ U SADu
tip Savjet

OSTVARI SAN I STUDIRAJ U SADu

22.01.2019.

Ako si jedna od onih osoba koja se cijeli svoj život zamišlja na američkom kampusu, onda je ovo prilika iz snova za tebe! Institut za razvoj obrazovanja organizira informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s prestižnim američkim sveučilištem DePauw University.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske.

Imat ćeš priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw University iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju Vera Scholarship.

Stipendija pokriva troškove školarine, smještaja, prehrane, jednog prijenosnog računala, dvije povratne avionske karte te troškove studijskog boravka na partnerskom sveučilištu za vrijeme razmjene studenata.

Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Američka sveučilišta upisuju najviše međunarodnih studenata u svijetu, a samo prošle akademske godine studij u SAD-u upisalo je 528 hrvatskih studenata.

Prijave i dodatne informacije potraži niže na linku.

Prijavi se