tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTKRIVANJE VLASTITOG POTENCIJALA U KOMUNIKACIJI
tip Savjet

OTKRIVANJE VLASTITOG POTENCIJALA U KOMUNIKACIJI

07.02.2019.

Life Potential u Centru za mlade grada Zagreba organizira dvodnevnu radionicu na kojoj će polaznici imati priliku proći kroz komunikacijske modele koji će im pomoći pri osvještavanje modela uspješne komunikacije u interakciji s drugima, te saznati kako pristupiti fleksibilnijem načinu komuniciranja kroz veću razinu svjesnosti.

Na predavanju ćeš usavršiti vještine verbalne i neverbalne komunikacije te elemente koji čine uspješnu komunikaciju. Također ćeš raditi na savladavanju potencijalnih blokada, poput straha i anksioznosti, koje se javljaju prilikom držanja prezentacija ili bilo koje vrste javnih govora. Kada smo svjesni sebe u komunikaciji imamo mogućnost učinkovite komunikacije koja rezultira dubljom povezanošću s drugima.

Prvi dio radionice je u srijedu 6. veljače od 16:30 do 19:30, a drugi dio u srijedu 13. veljače od 10 do 13h. Preporuča se sudjelovanje na obje radionice, ali moguće je doći i na samo jedan termin.

Voditelji radionice su Saša Borovnjak i Jelena Radošević iz Life Potentiala.

Radionica je besplatna, a prijave su dostupne na linku niže.
Rok je do ponedjeljka 4. veljače u podne za prvi dio i do ponedjeljka 11. veljače za one koji će doći samo na drugi dio.

Prijavi se