tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA YOUNG LIONS CROATIA
tip Savjet

PRIJAVI SE NA YOUNG LIONS CROATIA

04.03.2019.

Jesu li 24 sata dovoljna za osmišljavanje, provedbu te kvalitetnu realizaciju ideje? Natjecanje Young Lions Croatia pokazuje da itekako jesu. Timovi od dvoje natjecatelja mlađih od 30 godina na ovom dinamičnom natjecanju – u kategorijama Design, Digital, Media, Print i PR – dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost, stručnost, ali i sposobnosti snalaženja, izdržljivosti i upornosti na projektima koje moraju samostalno realizirati unutar samo jednoga dana.

Natjecateljski timovi svih kategorija zajedno pristupaju briefu neposredno prije početka natjecanja, a identitet klijenta nepoznat je sve do tog trenutka. Identitet, ciljeve, strategije i ciljanu publiku na briefingu predstavlja jedan od članova organizacije/klijenta. Odmah nakon predstavljanja ključnih podataka sat počinje otkucavati, a timovi samostalno raditi na rješenjima. Komunikacija s vanjskim svijetom prekida se na 24 sata.

Young Lions Croatia nije samo uzbudljivo natjecanje za mlade već i projekt humanitarnog karaktera. Klijent natjecanja Young Lions neprofitna je humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj natjecatelji sve producirane materijale daju na korištenje bez naknade te im se priznaje autorstvo.

Osvajačima Grand Prixa organizatori će omogućiti da se dokažu i na svjetskoj razini, predstavljajući Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Cannesu, za što će im biti plaćeni troškovi avionskih karti, smještaja i kotizacija za Cannes Lions u vrijednosti od 45 tisuća kuna. Osim njih, ove godine priliku za otići u Cannes imaju svi natjecateljski parovi koji osvoje prvo mjesto u jednoj od pet kategorija! Sve troškove njihova odlaska na natjecanje u tom slučaju preuzima tvrtka prijavitelj (agencija) ili, ako su natjecatelji nezavisni profesionalci, sami snose troškove.

Prije njihova putovanja u prestižni Cannes svi će sudionici festivala Dani komunikacija imati priliku vidjeti zanimljive prezentacije najuspješnijih timova. Finalisti svih pet kategorija – Design, Digital, Media, Print i PR – predstavit će svoje radove, ali i motivaciju i inspiraciju koje stoje iza svakog pojedinačnog projekta.

Proglašenje pobjednika natjecanja Young Lions održat će se na Danima komunikacija u glavnoj dvorani rovinjskog hotela Lone u subotu 30. ožujka 2019. u 21 sat.

Sve informacije o natjecanju i prijave možeš pronaći niže na linku. Prijave su otvorene do 10. ožujka 2019.

Prijavi se