tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RADIONICA: STROBESHNIK
tip Savjet

RADIONICA: STROBESHNIK

03.05.2019.

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj, 6. svibnja u 16:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u dvorani S-20 održat će se radionica na temu Strobeshnik, a radionicu će održati Davor Cihlar i Tomislav Bošnjak.

Sudionici će imati priliku izraditi vlastiti LED Persistence of Vision display gdje će moći ispisati personaliziranu poruku koja se dobiva kombinacijom elektromotora i rotiranjem pločice koja sadrži ledice. Sudionici će nakon lemljenja i povezivanja komponenata moći mijenjati tekst koji se prikazuje na zaslonu putem daljinskog upravljača. Na radionicu se mogu prijaviti svi koji su zainteresirani na poveznici niže.

Elektroboj je jedinstveno studentsko natjecanje u izradi rješenja u području elektrotehnike, a cilj natjecanja je promoviranje i poticanje studenata da svoje ideje i maštovitost realiziraju na pravom projektu. Za više informacija o natjecanju, posjeti Facebook stranicu natjecanja.

Prijavi se