tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŠTO SVE TREBA ZNATI O VOĐENJU UDRUGE
tip Savjet

ŠTO SVE TREBA ZNATI O VOĐENJU UDRUGE

26.03.2019.

Sve što želiš znati o radu udruge u jednom godišnjem ciklusu, možeš saznati na ovoj radionici koja će se održati 28. ožujka, od 10 do 11:30 sati, u Centru za mlade grada Zagreba.

Vodit će je Svjetlana Marijon, jedna od osnivačica Udruge ZAMISLI i predsjednica sve ove godine djelovanja od 2005. godine. Višegodišnje iskustvo prikupljeno je svakodnevnim radom i osobnim proživljavanjem situacija koje se u literaturi ne mogu pronaći. Upornost, odlučnost i ustrajnost odlika su njenog rada, a to je doprinos činjenici da sebe vidi u mirovini u koju će otići iz Udruge ZAMISLI.

Na radionici će se govoriti o alatima i metodama vođenja udruge, ali i okvirima unutar kojih udruge djeluju.

Na što trebamo paziti pri izradi godišnjeg financijskog izvješća koje predajemo u FINU? Koji su ključni rokovi? Što sve trebamo napraviti kada dobijemo rješenje o registraciji udruge? Koja je razlika između zaposlenika, volontera i vanjskog suradnika?

Svjetlana će podijeliti i neke situacije iz osobnog iskustva poput kako riješiti problem s partnerom na projektu ili kako isplatiti putne troškove sudioniku aktivnosti.

Za radionicu se možeš prijaviti do utorka, 26. ožujka, u podne, preko linka niže.

Prijavi se