tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SVAKI PAS TREBA JEDNU SUPERZDJELICU
tip Savjet

SVAKI PAS TREBA JEDNU SUPERZDJELICU

16.10.2018.

Ako želiš pomoći napuštenim psima u azilima, a ne znaš točno kako, imamo jedan super (kreativan) prijedlog! Atelje na br. 1 u petak, 19. listopada organizira prvu pop-up radionicu keramike na kojoj možeš izraditi najposebniju zdjelicu za svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog...) i usput pomoći još hrpi drugih, manje sretnih šapica koje nemaju svoj dom. Tvoj ljubimac tako će dobiti zdjelicu kakvu nitko nema, a ti ćeš biti bogatiji za malo novih vještina i puno čupave ljubavi. Sav prihod od prve radionice ide njuškama iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

­Mala, ali važna akcija za napuštene pse pod nazivom Pasica kasica poznata je po kreativnom i pozitivnom pristupu te suradnjama s umjetnicima različitih profila kojima potiče udomljavanje napuštenih životinja. Uz već poznate kampanje s ilustratorima i fotografima, udružena s brojnim kreativcima, Pasica kasica kreće u novu avanturu izrade linije predmeta za ljubimce. Prvi u nizu osmišljen je u suradnji s Ateljeom na br. 1, a riječ je o Superzdjelicama koje su jednostavno – super. Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najplemenitije jer pomažu napuštenim psima iz azila – baš svaka Superzdjelica koju izradiš pomoći će jednom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u petak, 19. listopada od 18 – 21h. Cijena radionice je 200 kn, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Udruge Indigo.

Požuri s prijavom na ateljenabr.1@gmail.com. Jer uz to što ćeš razveseliti svog ljubimca novom zdjelicom s tvoj potpisom i pomoći jednom usamljenom psu koji nema svog čovjeka, ovo je sjajna prilika da se upoznaš s keramikom i kreativno zabaviš. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja!

Psi su, naravno, dobrodošli!