tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VOLONTIRAJ NA SUBVERSIVE FESTIVALU
tip Savjet

VOLONTIRAJ NA SUBVERSIVE FESTIVALU

27.04.2019.

Bez volontera i volonterki nijedan festival ne bi protekao glatko, pa će tako i 12. izdanje Subversive Festivala, koje će se održati od 5. – 18. svibnja, ovisiti o tvojoj pomoći. Prijave za volontiranje otvorene su do subote, 4. svibnja.

  1. Subversive Festival nudi ti niz izvrsnih događanja i aktivnosti: od Subversive Film Festivala, Subversive Foruma, AlterEkonomskog Foruma, Balkanskog Foruma do interdisciplinarne radionice Vizualne konstrukcije političkog.

Sigurno se možeš prepoznati u navedenim programima te da ćeš u svakom steći vrijedno iskustvo. Volonteri koji ispune svoje obaveze prema SF-u stječu pravo na:

  • Slobodan ulaz na sve programe
  • Sve festivalske materijale
  • Jedan obrok dnevno
  • Vrijedno iskustvo upoznavanja i rada s gostima festivala, organizacijskim timom, partnerima i kolegama

Ako si zainteresiran za volontiranje na dolazećem SF-u, trebaš poslati svoj CV na mail subversive.volunteers@gmail.com. Tvoja glavna koordinatorica je Nina Rašidović i za sva pitanja i dogovore možeš se obratiti njoj na gore navedeni mail.

Moraš imati više od 17 godina i dobro govoriti engleski. Prije početka tvog rada potpisuje se ugovor o volontiranju. Tvoje dnevno radno vrijeme je maksimalno 6 sati. Trebaš biti točan, slijediti upute supervizora i predano obavljati dužnosti do isteka dogovorenog vremena obavljanja istih. Od tebe se očekuje odgovornost, točnost i profesionalno ponašanje.

Više o festivalu