tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
2. BEER YARD FESTIVAL
2.9.2017. , Zagreb
event Događaj

2. BEER YARD FESTIVAL

27.04.2017.

Jedinstveni festival koji spaja craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, održava se u velikom dvorištu Močvare 2. rujna.

Priča ove godine postaje nešto ozbiljnija, osim hrvatskih pivara stižu i gosti iz europskih zemalja, proširuje se street food ponuda i stižu novi zanimljivi bendovi.

Jedan od organizatora, Miroslav Šuvak iz Nove runde, izjavio je:

“Craft scena u Hrvatskoj brutalno raste, a ono što me oduševljava je što su i manje sredine Hrvatske prihvatile craft. Zagreb je i dalje centar crafta, a od Vinkovaca pa do Dubrovnika postoje pivovare i poboljšavaju lokalnu pivsku ponudu.”

Posebni gosti bit će pivari iz Španjolske i Finske, a novitet je i predstavljanje craft pubova koji će točiti posebne vrste piva uz, naravno, standardno prisustvo domaćih craft majstora.

Ulaznice su u pretprodaji od 21. travnja po promotivnoj cijeni od 30 kuna koja vrijedi do 19. svibnja. Od 20. svibnja cijena je 40 kuna, a na dan festivala, ukoliko ih ostane, iznosit će 50 kuna.

Više o festivalu