tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
2. PSIHOZIJ WARM-UP: KARIJERNO USMJERAVANJE
4.4.2018. , Zagreb
event Događaj

2. PSIHOZIJ WARM-UP: KARIJERNO USMJERAVANJE

03.04.2018.

Klub studenata psihologije Filozofskog fakulteta STUP poziva te na 2. warm-up predavanje ususret 6. Psihozija koje će se održati 4. travnja u Stablu znanja (SC).

Zašto predavanje „Vještine zapošljavanja“?

Pronaći i dobiti posao zahtijeva suočavanje s nizom novih zadataka i situacija. Kao i svaki put kada se suočiš s nekim novim područjem, nisi u početku naročito uspješan u tome. Kako postati bolji? Kao i u svakoj aktivnosti, bolji možemo postati vježbom i edukacijom – nekim oblikom usvajanja novih znanja kako bi brže napredovali. Slično je i sa zapošljavanjem, jednim od najzahtjevnijih procesa za tvrtke, ali i za posloprimce.

Ovo predavanje pomoći će ti bolje razumjeti sve elemente zapošljavanja i značajno utjecati na tvoj budući uspjeh kod potrage za poslom.

O predavaču:

Vladimir Benić zadnjih 10 godina bavi se optimizacijom procesa zapošljavanja. Pomaže tvrtkama prepoznati dobre kandidate, inovacijama, kao što su online testiranja i video intervjui, pomaže većem broju kandidata dobiti priliku predstaviti se poslodavcima, ali održava i niz predavanja i radionica za mlade u području zapošljavanja.

Vladimir je i osnivač CareerCentra, nove platforme s kojom želi popraviti sve izazove s kojima se susrećemo kod zapošljavanja. CareerCentar je tako društvena profesionalna mreža, mjesto online edukacije, potrage za poslom, koji uz to obuhvaća niz online alata za kandidate i tvrtke. Cilj je sve informacije spojiti na jednom mjestu i tako učiniti zapošljavanje jednostavnijim, jeftinijim i boljim iskustvom.

Psihozij je interdisciplinarni međunarodni kongres studenata psihologije koji se od 2011. godine održava na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Kluba studenata psihologije Filozofskog fakulteta STUP. Kongres predstavlja priliku studentima psihologije i srodnih struka iz cijele regije da izlože vlastite istraživačke radove na najvećem kongresu studenata psihologije u regiji čime se potiče znanstveno istraživački razvoj mladih znanstvenika. Uz to, sudionici usvajaju nova znanja putem slušanja radova svojih kolega, radionica i plenarnih predavanja uglednih hrvatskih i europskih znanstvenika, kao i interakcije te razmjene iskustava s kolegama studentima iz Hrvatske i inozemstva. Od ove godine uvodimo novitet predstavljanja udruga i tvrtki koje će nuditi mogućnost volontiranja i prakse posjetiteljima kongresa.

Pozivamo te da nam se i ove godine pridružiš na šestom po redu Psihoziju koji će se održati od 18. – 20. svibnja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Facebook event