tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
22. ROĐENDAN RADIO STUDENTA
9.11.2018. , Zagreb
event Događaj

22. ROĐENDAN RADIO STUDENTA

27.10.2018.

Prošlu godinu Radio Studenta obilježila je crowdfunding kampanja Nek´se daleko čuje! u kojoj su prikupili sredstva za nabavu novog odašiljača i proslavu međunarodne punoljetnosti.

Ovu godinu obilježit će postavljanje novog odašiljača, novi procesor zvuka, te tradicionalni 22. rođendan Radio Studenta koji će se proslaviti u Močvari 9. studenog.

Na rođendanu će svirati dobro poznati stanovnici etera Radio Studenta:

Tús Nua

Zagrebački tročlani bend Tús Nua na scenu se ušuljao prošle godine kada su izbacile debitantski album „Horizons” da bi sada postali jedan od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. U svoju biografiju osim solo koncerata upisale su i nastup u Kino Šiški s post rock velikanima God Is An Astronaut, te u emisiji 300w na Radio Studentu.

ŽEN

Audio-vizualni bend Žen dobro je poznat slušateljima scene, ali i Radio Studenta. Od svojih početaka Žen se postavio kao bend koji je doživljaj i za oči i za uši koji progresivno spaja bas, gitaru, bubnjeve i synth u blend post-rocka s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

Haiku Garden

Ljubljanski Haiku Garden od 2016. kada su izbacili prvi EP Weaver smatraju se permanentnim iznenađenjem post-rock i shogazerske scene. Njihovu glazbu karakteriziraju sanjive melodije i vokali isprepleteni psihodelijom koja djeluje opuštajuće i istovremeno neobuzdano.

Crvi

Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Debitanski album „Piše nam se dobro” izbacuju prošle godine i predstavljaju ga kao zvučnu kulisu Munchovog „Krika'' 21. stoljeća.

Facebook event