tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
23. ROĐENDAN BLACKOUTA
2.12.2016. , Zagreb
event Događaj

23. ROĐENDAN BLACKOUTA

11.11.2016.

Sve popularniji The Garden Brewery će 2. prosinca ugostiti rođendansko slavlje Blackouta. Proslavu će svojim nastupom uveličati njujorške hip hop legende Diamond D i Large Professor.

Diamond D je svoj glazbeni put počeo u Diggin' in the Crates Crew kolektivu da bi slavu stekao osvajanjem Grammyja za produkciju albuma „The Score“ Fugeesa koji se prodao u preko 15 milijuna primjeraka širom svijeta. Osim s Fugees surađivao je i s velikanima poput Busta Rhymesa, Cypress Hill, Outkast, House Of Pain i Queen Latifah.

Large Professor iznikao je iz kolektiva Main Source, a najveću zaslugu ima u pokretanju karijere Nas-a kojem je od početka bio mentor. Kao i Diamond D, Large Professor na svom popisu suradnika ima samo najveća imena kao što su Pete Rock, Busta Rhymes, Eric B & Rakim, Big Daddy Kane i Beastie Boys.

Blackout radio emislija nakon godina emtiranja na Radiju 101 sad se emitira na Radio Student, a program i dalje uređuje najveći promicatelj hip hopa u Hrvatskoj, DJ Phat Phillie.

Ulaznice kupi ovdje