tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
4. MORE KNJIGA - PLAŽA NA ZRINJEVCU
29.6.-8.7.2018. , Zagreb
event Događaj

4. MORE KNJIGA - PLAŽA NA ZRINJEVCU

24.06.2018.

Četvrto izdanje kulturnog događanja More knjiga održava se od 29. lipnja do 8. srpnja na zagrebačkom Zrinjevcu. U organizaciji Lumen izdavaštva i ove se godine popularna lokacija pretvara u egzotičnu plažu na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga na hrvatskome i engleskom jeziku. Radi poticanja kulture čitanja More knjiga središte će grada pretvoriti u oazu u sklopu koje ćete zaroniti u inspirativne književne svjetove uživajući pritom u ugodnoj atmosferi i bogatoj ponudi popratnih sadržaja.

Ljetni dani idealni su za bijeg na plažu, no i ove godine plaža dolazi tebi! Uz omiljenu razonodu – čitanje. Kao i svake, i ove će godine biti tematski jedinstvena. Odlazimo u egzotičan nomadski, beduinski svijet intenzivnih boja i ugodnih prostirki. Zauzmi svoje mjesto na popularnoj gradskoj plaži, odaberi knjigu, pijuckaj kavu ili koktele inspirirane knjigama i na trenutak zaboravi na svakidašnjicu. Osim knjiga koje ćeš pronaći u Lumenovoj kućici, tu su i osvježenja te slatki i slani zalogaji.

Kako bi atmosfera bila što ugodnija, u večernjim satima te očekuju DJ-evi i jazz-bend, a u utorak 3. i srijedu 4. srpnja u suradnji s Motovun Film Festivalom bit će prikazana i dva filmska naslova. Prve subote, 30. lipnja, u jutarnjim satima uživaj u glazbenom doručku na travi uz Frühstück, a sljedeće subote druži se s mladim umjetnicima koji će ilustrirati scene iz svojih omiljenih knjiga.

Ulaz na događanje je besplatan!

Facebook event