tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
5. HUOJ STUDENTSKA KONFERENCIJA
9.11.2018. , Zagreb
event Događaj

5. HUOJ STUDENTSKA KONFERENCIJA

30.10.2018.

5. HUOJ Studentska konferencija održati će se u petak, 9. studenog, od 9:30 do 18:30 BIZkoshnici, Ilica 71 Zagreb.

Ove godine konferencija se održava pod nazivom #KreirajSvojuPriču i na ćeš uz razne stručnjake i influencere saznati kako koristiti Instagram u kampanjama ili kako da sam postaneš influencer.

Na konferenciji će sudjelovati direktorica korporativnih komunikacija Dukata Elena Wolsperger Dolezil, direktorica Social odjela u agenciji 404 Martina Gršković, Morana Stričić iz korporativnih komunikacija i PRa GRAWE Hrvatska, influencerica Maša Zibar mashinthebauty i Saša Španović iz PET hotela. Osim predavanja na konferenciji će se dodijeliti i prestižna studentska nagrada „Mlada nada" najboljem prijavljenom studentskom radu!

Ulaz je besplatan, ali su mjesta ograničena. Svoju prijavu pošalji na mail info@huoj.hr. Samo trebaš navesti svoje ime, prezime, naziv fakulteta na kojem studiraš, smjer i godinu studiranja - i spreman ste za konferenciju.

Ako ne stigneš na konferenciju, predavanja ćeš moći pogledati na službenom Instagram profilu HUOJa pomoću Instagram Live opcije na @_huoj.

Facebook