tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
6. FIFES - MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL SMIJEHA
11.5.2018. , Zagreb
event Događaj

6. FIFES - MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL SMIJEHA

10.05.2018.

Ovaj petak, 11.svibnja, po 6. puta održava se FIFES, međunarodni filmski festival smijeha u kino dvorani Tuškanac. Festival se odvija u organizaciji udruga FFVAL i Mistična bića. Organizatori su nam pripremili dvije projekcije.

FIFES Junior s početkom u 11:00 sati kada će biti i otvorenje samog festivala. Na njemu će biti prikazani filmovi smiješne tematike mladih autora podijeljeni u dvije kategorije: autori do 12. godina i autori od 13 do 17 godina. Biti će prikazano većina filmova koji su prošli selekciju. Na kraju FIFES Junior festivala biti će podijeljene nagrade stručnog i dječjeg žirija kao o vrijednosne nagrade organizatora za poticanje filmskog stvaralaštva mladih u Republici Hrvatskoj. Prije samih projekcija posjetitelje očekuje i kraći zabavni program. Program će trajati oko 1:45.

Kasnije, navečer, u 19:00 sati posjetitelji se mogu dobro nasmijati na projekcijama filmova smiješne tematike autora starijih od 18. godina na FIFES Senior festivalu. Nakon projekcije biti će podjela nagrada i zatvaranje festivala.

Ulaz na obje projekcije je besplatan!