tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
9. WEEKEND MEDIA FESTIVAL
Rovinj , 22.-25.2016.
event Događaj

9. WEEKEND MEDIA FESTIVAL

22.08.2016.

Od 22. do 25. rujna u Rovinju se održava 9. Weekend Media Festival. Kao i svake godine ovaj festival okuplja najbolje stručnjake oglašivačke i marketinške industrije iz regije i svijeta.

Ove godine glavna tema biti će potencijal marketinških agencija za izvozom kreativnosti u inozemstvo. Naravno to nije jedina tema, a puni program možeš potražiti ovdje.

U sklopu festivala održat će se i peti BalCannes i četvrti SoMo Borac.

BalCannes će petu godinu zaredom, u suradnji s Hrvatskim udruženjem društava za tržišno komuniciranje (HURA) vrednovati najbolje agencijske projekte iz šest zemalja regije. Radovi se do 1. rujna mogu prijaviti ovdje.  Svi prijavljeni radovi bit će prikazani na Weekendu, a tijekom cijele godine bit će dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

SoMo Borac je regionalna nagrada koja se dodijelju najboljim digitalnim radovima u nekoliko kategorija: SoMo Face, SoMust Have, CM godine, SoMo Content, Viralni blockbuster, SoMo Tech i Digitalac godine. Prijave se nalaze ovdje.