tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
9. ZAGREBAČKI ENERGETSKI TJEDAN
7.-12.5.2018. , Zagreb
event Događaj

9. ZAGREBAČKI ENERGETSKI TJEDAN

08.05.2018.

Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan održava se od 7. do 12. svibnja pod već poznatom porukom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“.

Tjedan organizira Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba, uključuje niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, dana otvorenih vrata, seminara, radionica, predavanja i specijaliziranih satova nastave u školama i vrtićima Grada Zagreba s ciljem uključivanja i umrežavanja svih dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena te podizanja svijesti o ključnim problemima iz područja energetike i zaštite okoliša.

U sklopu bogatog međunarodnog programa, kojem će prisustvovati preko stotinu sudionika, održat će se tri panel rasprave na kojima će sudjelovati ključni ljudi iz svijeta politike, učinkovitog upravljanja energijom te zaštite okoliša.

Tradicionalni završetak Tjedna je održavanje EE Info dana u subotu 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će se predstaviti gospodarski subjekti, znanstvene i obrazovne institucije, poduzetnici, udruge civilnog društva, EKO dječji vrtići i EKO škole Grada Zagreba.

Cjelokupni program potraži ovdje.

Facebook event