tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
A WEEKEND BLOCK PARTY @GARDEN BREWERY
30.3.-1.4.2018. , Zagreb
event Događaj

A WEEKEND BLOCK PARTY @GARDEN BREWERY

28.02.2018.

A Weekend Block Party održat će se od 30. ožujka do 1. travnja u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku.

Novi gradski festival pod otvorenim nebom zakazan je tijekom blagdanskog vikenda, najavljujući proljeće i toplija vremena kada se sve seli pod otvoreno nebo. A Weekend Block Party predstavit će odličnu glazbenu postavu i line up koji se sastoji od međunarodno cijenjenih, kao i lokalnih izvođača, a sve to u kombinaciji uz sjajnu hranu, craft pivo, radionice, umjetnost, te najavu sezone ljetnih festivala, u maniri prave kvartovske zabave u dvorištu pivovare.

The Garden i Pozitivan ritam timovi kreatori su hrvatske festivalske scene više od desetljeća, a s događajima koji sežu preko Istre i Dalmacije, postavili su Hrvatsku na festivalsku mapu svijeta. Ova prva zajednička suradnja stavlja Zagreb na popis nezaobilaznih gradova Europe.

A Weekend Block Party ujedno je i službena najava ljetnih festivala u organizaciji dva promotera, te će predstaviti ukupno 10 ljetnih događaja - Love International, Defected Croatia, Dekmantel, Soundwave, SunceBeat, Hospitality, Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp.

Pretprodajna cijena ulaznice za sva tri dana je 220 kn. Dnevne ulaznice za subotu i nedjelju u pretprodaji su po 90 kn, dok će ulaz za prvi dan biti uključen u pretprodajnu festivalsku cijenu. Na dan događaja ulaznice za petak će se moći kupiti po 70 kn, dok će za subotu i nedjelju cijena biti po 120 kn.

30.3. Dance Friday 18:00 - 04:00

ZAGREB ALL STARS: Felver, Ivona Kovačević, Sergej, Ilija Rudman, Grim, Nick & Pepi

31.3. Dub Saturday 18:00 - 04:00

LEE SCRATCH PERRY vs. MAD PROFESSOR; One Dread, Bass Culture Sound System, Dubolik & Lo Peaks, Dr. Obi & Anja G.

1.4. Hip-Hop Sunday 14:00 - finish

PHAROAHE MONCH; No Fakin DJs, Madnice, Phat Phillie, Croatian Funk Delegation

Kupi ulaznicu