tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„AKUSTIKA“ SECRET SESSION @ ROCKMARK
16.1.2018. , Zagreb
event Događaj

„AKUSTIKA“ SECRET SESSION @ ROCKMARK

27.12.2017.

„Secret Session“ za 200. izdanje Akustike u Rockmarku održat će se u utorak 16. siječnja 2018. u 19 sati.

Kako bi proslavili ovu jubilarnu brojku – 200. Akustiku, organizatori programa odlučili su se tom prigodom zaigrati i napraviti nešto što u ovih osam sezona još nisu – predstaviti tzv. „Secret Session“ i jednostavno ne najaviti ime izvođača. “Ne otkrivamo toplu vodu, „Secret Session“  koncept je odavno predstavljen i korišten u nizu evenata, no za nas je ovo zabavan korak. Za 200. svirku smo odlučili napraviti nešto drugačije, pa tako po prvi put radimo akusticiranje za koje ne otkrivamo gostujuće ime. Vjerujem da će se svidjeti i našim redovitim posjetiteljima svirki u Rockmarku”, otkriva Željka Rudar iz Akustike.

Do brojke od 200 svirki u redovitom programu, Akustika je došla korak po korak – održavajući se utorkom u Rockmarku od 2010. godine. U sklopu programa do sada je nastupilo više od 150 glazbenih imena iz Hrvatske i regije, a program se četiri sezone osim u zagrebačkom Rockmarku, održavao i u riječkom klubu Tunel.

Ulaz na koncert je besplatan, a kako to obično izgleda u Rockmarku pogledaj u videu niže.

Facebook event