tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ALL-STAR POSTAVA ZA ČETVRTI ROĐENDAN VINTAGE-a
16.12.2016. , Zagreb
event Događaj

ALL-STAR POSTAVA ZA ČETVRTI ROĐENDAN VINTAGE-a

13.12.2016.

Petak 16. prosinca rezerviran je za najbolje hrvatske underground bendove u Vintage-u. Na rođendanskoj proslavi zasvirat će Cojones, Katran, Killed a Fox i Deafness By Noise.

Sva četiri benda već godinama čine najaktivniji dio hrvatske underground rock scene s brojnim odličnim albumima i nastupima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Cojones

Trenutno promoviraju novi album „Resonate“ koji je ujedinio kritiku i publiku zaradivši isključivo pohvale. Kroz tri studijska albuma postupno su se izvukli iz uskog stoner rock kalupa i stvorili jedinstveni i originalni rock zvuk.

Deafness By Noise

Stereotipna uzrečica „što reći o njima što već nije rečeno“ apsolutno vrijedi u slučaju Deafnessa. Svirali su svugdje sa svima i ne namjeravaju stati!

Killed a Fox

Prvi nastup nakon godinu dana sigurno će privući sve koji su se pitali gdje se ovaj bend sakrio. Nadamo se da su pripremili nešto novo dok su izbivali s pozornica.

Katran

Uvijek energični Katran jedan je od onih bendova koji na koncertima daju 150% od sebe i uvijek ostavljaju bend koji treba iza njih nastupiti u poprilično neugodnom položaju.

Facebook event