tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
AMAZON OSVAJA EKRANE SVOJIM SERIJAMA
event Događaj

AMAZON OSVAJA EKRANE SVOJIM SERIJAMA

10.08.2016.

Amazon je svima poznat kao jedna od najvećih svjetskih online trgovina, ali proteklih nekoliko godina krenuli su s proizvodnjom igranog i dokumentarnog programa. Najviše pozornosti privukli su dovođenjem Jeremyja Clarksona, Richard Hammonda i Jamesa Mayja nakon što ih je BBC potjerao iz "Top Geara". Nova emisija pod nazivom "The Grand Tour" kreće uskoro i jedna je od najočekivanijih emisija unazad nekoliko godina.

Ništa manje spektakularno nije odjeknula vijest kako su uspjeli pridobiti legendarnog Woodyja Allena da za njih napravi igranu seriju od 6 nastavaka naziva "Crisis in Six Scenes". Allen je u svom karakterističnom stilu, prije nego što je serija krenula, izjavio kako je požalio sve od prve sekunde kada je pristao na snimanje i da uopće ne zna kako se upleo u sve to. Sudeći po clipu koji je izašao ovih dana očekuje nas još jedno Allenovo remek djelo. Serija kreće 30. kolovoza.

Budući da su ove godine osvojili Zlatni globus za najbolju komediju ili mjuzikl za seriju "Transparent", ujedno i prvi Zlatni globus za Amazon i za seriju produciranu za gledanje putem streama, zasigurno u budućnosti možemo očekivati još kvalitetnog progama iz njihove radionice.