tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ANIMAFEST UZ ANIMACIKL PRETVARA ZAGREB U FILMSKO PLATNO
20.5.2017. , Zagreb
event Događaj

ANIMAFEST UZ ANIMACIKL PRETVARA ZAGREB U FILMSKO PLATNO

19.05.2017.

Animafest 2017 po prvi puta u Zagrebu predstavlja crtano-rekreativnu novost, odnosno animacikliranje gradskim ulicama! Ovaj zanimljiv događaj će ti pokazati kako izgleda spoj animacije i pedaliranja. Zvuči zabavno, zar ne?

Zato pridruži se dvosatnoj vožnji gradom u organiziranoj koloni koju predvode Zagreb Pedicab tricikli opremljeni projektorima. Animirani likovi će oživjeti u sumrak, a cijeli grad postat će Animafestovo platno! Nije bitno voziš li bicikl, tricikl, romobil ili više voliš laganu šetnju divnim gradom Zagrebom, bitno je da dođeš u 19 sati na Tuškanac, točnije animacikliranje počinje u Dubravkinom putu, a animaciklirat ćeš preko Frankopanske ulice, Trga maršala Tita i Cvijetnog trga sve do završne točke na Zrinjevcu, gdje će se održati tradicionalni pred-festivalski Open-air piknik popračen animiranim filmovima u kojima je u glavnoj ulozi bicikl! Kako piknik nije piknik bez dekica, Zagrebačka banka je kao partner Animafesta osigurala dekice i jastuke kako bi posjetitelji u što ugodnijoj atmosferi mogli uživati u projekciji.

Čuo si da će biti loše vrijeme?

U tom slučaju, Animacikl se odgađa za subotu, 27. svibnja o čemu će te Animafest svakako obavijestiti.

Stoga, ne propusti ovaj jedinstven, kreativan događaj koji će Zagreb u jednoj večeri pretvoriti u animirani film! Sve informacije o Animafestu možeš pronaći na linku ispod, zato klikni i saznaj sve što te zanima!

Dodatne informacije o Animafestu