tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ARHITEKTURA VLASTITOG PUTA
15.5.2018. , Zagreb
event Događaj

ARHITEKTURA VLASTITOG PUTA

09.05.2018.

eSTUDENT te ponovo poziva na predavanje za samo ambiciozne studente! :)

Želiš postići nešto više tijekom vlastitog studiranja i istaknuti se? Želiš dati svoj maksimum i od studiranja napraviti pravu avanturu? Ili još ništa takvo nemaš u planu, ali te zanima kako ljudima to uspije?

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati sa 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige?

Na osobnom iskustvu mladog arhitekta Alena Žunića predavanje ima namjeru pokazati što su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati, te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Predavanje je otvoreno za sve studente i zainteresirane, a održat će se 15. svibnja na Arhitektonskom fakultetu (dv. 317) u 17 sati.

Ulaz je besplatan!

Facebook event