tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ARTAN LILI I BUČ KESIDI U SAXU!
25.4.2019. , Zagreb
event Događaj

ARTAN LILI I BUČ KESIDI U SAXU!

20.03.2019.

Nakon rasprodanih (n)ovogodišnjih koncerata u Srbiji i regiji, zvijezde beogradske alternativne scene Artan Lili najavljuju ekskluzivni klupski koncert u Zagrebu, na metar od publike u četvrtak, 25. travnja u sklopu programa Zvonko Radost predstavlja. Artanima će se na pozornici pridružiti intrigantni Buć Kesidi.

„Nije nas bilo točno godinu dana u Zagrebu i imamo puno razloga za žurku: završili smo drugi album koji promoviramo novim singl/spotom „Na mišiće" i drago nam je što nastavljamo druženje s našom zagrebačkom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom", ističu članovi popularne beogradske četvorke .

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulović. Postali su poznati po sukcesivnom objavljivanju svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mjesta svih relevantnih top lista u regiji. I još kažu: „Srce na terenu uvijek kad je gusto“ pa najbolje da provjeriš 25. travnja u Saxu što to zapravo znači.

Sve zapaženiji pančevački ljevoruki indie pop rock elektro boy bend duo Buč Kesidi svira prvi put u Zagrebu kako bi promovirao trenutni hit singl „Nema ljubavi u klubu" koji razbija na regionalnim top listama, kao i novi singl „Đuskanje ne pomaže" koji izlazi u travnju! Poznati po debi albumu „Posesivno-ospulsivni hospul" i pjesmama kao što su „Jaa (imam plaan)", „Draga?" i „Kafe aparat" i bombastičnim koncertima po zemlji i regionu, mladi momci spremni su da razvale svoju voljenu publiku, ali i osvoje novu. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i elektronikom.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna, a na dan će koštati 60 kuna, u prodaju kreću od ponedjeljka, 25. ožujka i mogu se kupiti isključivo u Saxu.