tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ARTAONICA – ART RADIONICA
20.5.2018. , Zagreb
event Događaj

ARTAONICA – ART RADIONICA

12.05.2018.

Ekipa eSTUDENTA pokreće novi projekt pod nazivom ARTaonica. Cilj projekta je popularizirati umjetnost, privući znatiželjne i kreativne studente otvorenog duha te im pružiti korisna znanja putem radionica pod vodstvom stručnih voditelja.

Za početak se prošeći „ArtLabom" u predvorju MM-a gdje se možeš poigrati raznim art materijalima i oživjeti djelić vlastitog svijeta mašte. Tu je i glavna špica za chill - popij limunadu, inspiriraj se i proćaskaj s ekipom.

Potom svrati na radionicu susreta s vlastitom autentičnošću, kroz koju te vode Dominik Šmida i Maša Žarnić, i upoznaj sebe uz pomoć tehnika ekspresivne art terapije. Iznenadit ćeš se koliko smo satkani od čitave palete osjećaja, misli i djela i kako je svatko od nas posve jedinstven u svojem bogatom unutarnjem sastavu i izričaju.

Na red dolazi radionica osnove fotografije, kroz koju te vodi Darko Tomaš i gdje ćeš saznati što je sve potrebno za "THE fotku". Naučit ćeš kako uhvatiti pravi trenutak, kako se igrati svjetlom i kako stvoriti uspomene koje ćeš još godinama pokazivati prijateljima. Poslije ovoga, tvoji bi lajkovi na društvenim mrežama mogli početi pljuštati.

Voliš kazalište? Ne trebaš biti glumac za sudjelovanje na dramskoj radionici umjetničkog voditelja The Acting Studija, Marina Bukvića. Kroz interdisciplinaran pristup, raznolike dramske igre i vježbe, razvijat ćeš maštu, komunikacijske sposobnosti, empatiju i možda ono najljepše, probuditi dijete sebi.

Posljednja, ali ne i manje važna radionica, je "SOUL SCAT CIRCLE" - radionica istraživanja unutarnjeg svijeta, kreativnosti i iscjeljenja kroz pjevanje, pod dirigentskom palicom Lele Kaplowitz, cijenjene hrvatske vokalistice sa svjetskim glazbenim iskustvom. Puno puta smo čuli kako glazba liječi, no na koje načine iskoristiti melodiju kao most do podsvijesti, mira i samoosvješćivanja, otpjevušit će Lela.

Za kraj pogledaj film Vis-à-vis, redatelja Nevija Marasovića.

Raspored programa je sljedeći:

  • 10:30-12:30 DOPUŠTENJE DA BUDEM - radionica ekspresivne art terapije
  • 13:00-14:30 PHOTOHUNT - radionica osnova fotografije i lov na najbolju fotografiju
  • 15:00-17:00 ZASTANI, ZAIGRAJ SE I SPOZNAJ - dramska radionica
  • 17:30-19:00 SOUL SCAT CIRCLE - radionica istraživanja unutarnjeg svijeta, kreativnosti i iscjeljenja kroz pjevanje
  • 20:00-22:00 projekcija filma Vis-à-vis

ArtLab je otvoren cijeli dan!

Za sudjelovanje je potrebna prijava koja se otvara 12. svibnja, a za svaku pojedinačnu radionicu prijavi se na linku niže. Radionica će se održati 20. svibnja u MM centru.

Prijavi se