tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BARACK OBAMA IMA SVOJ FESTIVAL
event Događaj

BARACK OBAMA IMA SVOJ FESTIVAL

05.09.2016.

Barack Obama odlučio je posljednju godinu predsjedničkog mandata provesti u stilu. Za američki Dan nezavisnosti, popularni 4th of July, organizirao je roštilj u Bijeloj kući na kojem su nastupali Kendrick Lamar i Janelle Monáe, svoj 55 rođendan proslavio je u društvu Jay-Zja i Beyoncé, ali izgleda da je posjet festivalu South by Southwest u Austinu ostavio najveći utisak na njega.

Inspiriran popularnim teksaškim festivalom Obama je odlučio organizirati svoj South by South Lawn festival gdje drugdje nego na južnoj livadi Bijele kuće. Ovim potezom je Obama i službeno postao prvi hipsterski predsjednik i izgleda da još nismo niti svjesni koliko će vrh američke vlasti postati dosadan njegovim odlaskom.

Izvođači još uvijek nisu objavljeni, ali se zna da će festival biti podjeljen na interaktivni, filmski i glazbeni dio. Za organizaciju su zadužene 3 velike institucije American Film Institute (AFI), the President’s Committee on Arts and Humanities (PCAH) i South by Southwest.

Ulaz će biti dozvoljen samo američkim građanima koji se prijave na natječaj. Pretpostavljamo da će provjere biti temeljite.