tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„BITI MLAD, MARGINALIZIRAN I NEET" – RADIONICA
13.11.2018. , Zagreb
event Događaj

„BITI MLAD, MARGINALIZIRAN I NEET" – RADIONICA

07.11.2018.

CERANEO (Centar za razvoj neprofitnih organizacija) poziva zainteresirane da sudjeluju na Okruglom stolu „Biti mlad, marginaliziran i NEET".

Okrugli stol dio je projekta „Reaktivacija i integracija marginaliziranih mladih – NEET na tržište rada – RIM". Pojam NEET populacija obuhvaća mlade u dobi od 15 do 29 godina, koji nisu zaposleni niti su uključeni u programe osposobljavanja.

Cilj Okruglog stola je promicanje uključivanja marginaliziranih mladih na tržište rada te kreiranje socijalnih inovacija za reaktivaciju i integraciju marginaliziranih mladih, kao i umrežavanje ključnih dionika u području skrbi za mlade. Uvodnu riječ održat će: gđa Vedrana Spajić Vrkaš, redovna profesorica na katedri za sistematsku pedagogiju (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) te gđa Aleksandra Gavrilović, voditeljica Službe za politike zapošljavanja i suradnju na europskom gospodarskom prostoru (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava).

Okrugli stol „Biti mlad, marginaliziran i NEET" održat će se u utorak (13. studenog) od 13 sati na Studijskom centru socijalnog rada (Nazorova 51). Predviđeno trajanje događaja je sat i pol. Prijave za sudjelovanje otvorene su do četvrtka (8. studenog), putem e-maila: neda@ceraneo.hr.