tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BLIŽI SE DESETO IZDANJE WEEKEND MEDIA FESTIVALA
21.-24.9.2017. , Rovinj
event Događaj

BLIŽI SE DESETO IZDANJE WEEKEND MEDIA FESTIVALA

04.07.2017.

Pripreme za Weekend Media Festival već su krenule. Ovaj najveći komunikacijski festival u jugoistočnoj Europi ove godine će se održati od 21. do 24. rujna u Rovinju. Kao što pogađate, riječ je o prostorime stare Tvornice duhana u Rovinju.

Ako još nisi bio na Weekend Media Festivalu trebaš znati da je u posljednjih deset godina ovaj festival izgradio ugled opuštenog mjesta koje poječuju brojni stručnjaci iz komunikacijske i marketinške branše, svi oni koji žele obnoviti i steći nova poznanstva. Međutim, nije sve u druženju. Brojni programi, paneli i radionice koje organizatori svake godine pripremaju oduševljavaju posjetitelje svake godine.

Kako predavanja, diskusija, panela, radinica, partya i networkinga neće faliti, ovo je odlična prilika i za studente. Osobito zato što Weekend Media Festival osigurava ulaznice za studente, a sve što trebaš je prijaviti se putem online forme putem linka ispod. Vidimo se na Weekend Media Festivalu!

Online prijava za studente