tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BOJANA VUNTURIŠEVIĆ U TVORNICA KULTURE
15.12.2018. , Zagreb
event Događaj

BOJANA VUNTURIŠEVIĆ U TVORNICA KULTURE

06.12.2018.

Odlična beogradska glazbenica Bojana Vunturišević vraća se u Zagreb, u Tvornicu kulture u petak, 15. veljače.

Zagrebačka publika imala je prilike čuti Bojanu na nekoliko kraćih nastupa tijekom 2018. – na Zagreb Beer Festu u svibnju te proteklog vikenda na 14. Pozitivnom koncertu. Novi susret s ovdašnjom publikom bit će pak njezin prvi samostalan cjelovečernji nastup na kojem će detaljnije predstaviti solo album „Daljine”.

Rasplesan i emotivan, nošen jedinstvenom Bojaninom emocijom i bojom glasa album su  najbolje dočarali singlovi „Daljine”, „Noćni program” i „Vetar u kosi”, kao i sjajna, otvarajuća „Kese etikete”. „Daljine” su jedan bittersweet album, gdje slatkoću proljetnog duha, nadu u nove ljubavi i happy end, nagriza gorčina melankolije, bijesa i usamljenosti. Ali Bojana to iznosi savršeno, šarmom djevojčice koja u svakom trenutku može transformirati u superheroinu, kojoj ne biste smjeli izaći na crtu. Svo iskustvo skupljano godinama na regionalnoj sceni, ponajviše kroz odličan bend Svi na pod!, Bojana je sumirala u “Daljinama”, savršenom soundtracku naših dana.

Nakon velikih dvorana i open air festivala Zagreb će 15. veljače dobiti priliku „probati” Bojanine pjesme u klupskom okruženju, tamo gdje su nastale i s odličnim prošle sve testove publike.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 60 kuna na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Entria i entrio.hr.