tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BRAČ FILM FESTIVAL 2018.
8.-10.8.2018. , Supetar, Brač
event Događaj

BRAČ FILM FESTIVAL 2018.

06.08.2018.

Brač Film Festival međunarodni je festival igranog filma koji se održava u Supetru na otoku Braču od 8. do 10. kolovoza.

Festival sa svojim programom upotpunjuje kulturnu manifestaciju Supetarsko lito i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu jednog od najljepših hrvatskih otoka. Osim glavnog dugometražnog i kratkometražnog programa, festivalska ponuda sadržava i dječji program, predavanja, okrugle stolove, izložbe te zabavni i glazbeni program.

Glavni program čine večernje projekcije s pomno odabranim filmovima iz cijele Europe, a kratkometražni program je zamišljen kao platforma za studente filmskih akademija koji u predivnom amfiteatru Waterman Resorta predstavljaju svoju godišnju produkciju.

Tijekom trajanja Festivala, od 7. - 11. kolovoza Brač Film Festival održat će svoju tradicionalnu malu filmsku školu. U opuštenoj ljetnoj atmosferi mladi polaznici naučiti će sve osnove izrade filma.

Mentorirani od strane vrhunskih profesionalaca iz svijeta filma, polaznici će moći saznati sve tajne zanata te razvijati i ideju za vlastiti film!

Detalje o programu potraži niže na linku.

Brač Film Festival