tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
CAREER SPEED DATING NA FERu
13.12.2018. , Zagreb
event Događaj

CAREER SPEED DATING NA FERu

12.11.2018.

Career Speed Dating, kombinacija razgovora za posao i speed datea, održava se 13. prosinca na FERu. Ovaj jedinstveni događaj organiziraju Centar karijera FERa i studentska udruga eSTUDENT.

I ove godine na Career Speed Datingu sudjeluje Zagrebačka banka koja je već godinama prepoznata kao poželjan poslodavac koji mladim i ambicioznim ljudima daje priliku za rast i razvoj. U IT sektoru Zagrebačke banke studenti imaju mentore koji im pomažu da nauče sve što im je potrebno za rad i steknu vrijedno praktično iskustvo u poslovima kao što su programiranje web-aplikacija, izvještavanje ili rad s bazama podataka.

Svoje iskustvo studentskog rada s nama je podijelio i Eduard-Edi Jerković, jedan od studenata FER-a koji svoju karijeru gradi u Zagrebačkoj banci.

Kako je počela tvoja priča u Zabi?

U vrijeme kada sam tražio novi posao započinjao je Career Speed Dating na FER-u. Čuo sam dobra iskustva ljudi od prošle godine pa sam se odlučio prijaviti. ZABA je bila jedna od šest kompanija s kojima sam obavio intervju i ono što me privuklo je bila pozitivna vibra ispitivača. Prepoznali su moj potencijal i pružili mi priliku.

Koja je točno tvoja pozicija u Zabi i što to znači? Na kojim poslovima radiš?

Trenutno sam zaposlen kao student te sam dio tima koji radi na novom projektu razvoja aplikacije. U timu sam dobio priliku smišljati rješenja, programirati i organizirati, tako da se moj dio posla ne svodi samo na praćenje uputa. Važno mi je da sam od  početka dobio slobodne ruke i povjerenje nadređenih. Tako moja kreativnost dolazi do izražaja i zbog toga volim ono što radim.

Zašto misliš da je dobro raditi u Zabi i koje su prednosti?

Jedna od stvari koja  izdvaja Zabu od ostalih kompanija njezini su zaposlenici. Kolege su veoma susretljivi i žele pomoći na poslu, a i izvan. Ugodna radna atmosfera je jedan od najbitnijih faktora za radnu uspješnost.