tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ČEKANJE JE GOTOVO – OTKRIVEN JE NINTENDO SWITCH
event Događaj

ČEKANJE JE GOTOVO – OTKRIVEN JE NINTENDO SWITCH

20.10.2016.

Mjesecima se pokušao otkriti i najmanji detalj koji bi otkrio kako će izgledati nova Nintendova konzola do sada zvana NX. Taj naziv sada odlazi u povijest jer će konzola nositi ime Nintendo Switch.

Switch je kombinacija standardne i prijenosne konzole, a kako je prikazano u prvom službenom videu izgleda fantastično! Kod kuće Switch stoji u Nintendo Switch Docku spojen na TV i omogućava samostalno i grupno igranje kao standardna konzola. Ako želiš igru ponijeti van kuće samo izvadiš Switch iz docka i njegov high definition display omogućava ti potpuno gamersko iskustvo gdje god se nalaziš.

Igre se kontroliraju Pro Controlerom ili prijenosnim Joy-Con kontrolerima koji dolaze u dva dijela tako da svaki igrač može uzeti jedan i zaigrati igre u multiplayer modu.

Sve ovo izgleda impresivno pa jedva čekamo detalje o hardwareu i igrama koje bi mogle biti dostupne kada konzola izađe na tržište u ožujku 2017. Za sada je samo objavljen poduži popis developera čije igre možemo očekivati.