tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
CHEZ 186 – IZLOŽBA @GALERIJA SIVA
21.12.2017. , Zagreb
event Događaj

CHEZ 186 – IZLOŽBA @GALERIJA SIVA

20.12.2017.

Chez 186 je graffiti writer koji je na domaćoj graffiti sceni prisutan već 20 godina i koji je svojim specifičnim stilom obilježio rad aktivne generacije graffiti writera u Hrvatskoj. Svoje prve poteze sprejom radio je po zidovima diljem Slavonije, odakle je porijeklom, a zadnjih godina svoje djelovanje bazira u Zagrebu, uz neprestane izlete po ostatku zemlje, regije i Europe.

U svojem radu Chez 186 oduvijek je propitkivao granice u koje su klasični graffiti bili postavljeni te se poigravao s njihovim nepisanim pravilima, što se može vidjeti i u presjeku njegovih djela, bilo da je riječ o gradskim fasadama, zidovima ili platnu. S vremenom je u svijet graffita na mala vrata počeo unositi apstraktne elemente, da bi u konačnici njegov rad postao obilježen i prepoznat po eksperimentiranju u korištenju graffiti tehnika i stilova s apstraktnim elementima, bez obzira na medij, tehniku ili situaciju.

Apstrakcija i eksperimentiranje sa svime onime nastalim i naučenim tijekom dvadesetogodišnjeg rada i života na graffiti sceni bit će predstavljeno u zagrebačkoj „Galeriji Siva“ u prostoru AKC „Medika“ u četvrtak, 21. prosinca od 20 sati. Za glazbenu podlogu bit će zadužen DJ Grandmaster Plotz & The Furious none.

CHET 186 Instagram