tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
CKY – SKATE-ROCK KONCERT @VINTAGE
23.7.2019. , Zagreb
event Događaj

CKY – SKATE-ROCK KONCERT @VINTAGE

10.05.2019.

Jedan od najpoznatijih skate-punk/rock/hc bendova, CKY, stižu u Vintage 23. srpnja.

Trojac koji čine Matt Deis, Chad I Ginsburg i Jess Margera, brat legendarnog Jackassovca Bama Margere. Upravo u njegovoj TV emisiji nazvanoj CKY, glazba ovog benda bila je zaštitni znak.

Bend iza sebe ima bogatu diskografiju od 5 studijskih albuma, od kojih je zadnji The Phoenix iz 2017., a uz to imaju 4 EP-a te još 5+ raznih izdanja.

Bend je nastao 1998. godine u West Chesteru (Pennsylvania) i odmah su krenuli u kombiniranje skate punka sa raznim vrstama hc rocka kroz koje su opisivali lucidne, halucinogene i apsurdne događaje te likove iz svoje svakodnevice.

Nakon albuma „An Answer Can Be Found“ potpisali su za Roadrunner Records i izdali četvrti album „Carver City“ 2009., a samo 2 godine kasnije bend napušta Deron Miller, dok bend ostaje u formi trojke i snima odličan „The Phoenix“.

Glazba ovog benda završila je u igricama Tony Hawk, Twisted Metal i tko zna gdje ne, a ti nikako ne želiš propustiti ovo ljetno surfanje u Savskoj 160.

Ulaznice uskoro kreću u prodaju po cijeni od 50 / 70 kuna.

Facebook event