tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DA! FESTIVAL – FESTIVAL STUDENTSKIH RADOVA
6.-8.10.2017. , Zagreb
event Događaj

DA! FESTIVAL – FESTIVAL STUDENTSKIH RADOVA

12.09.2017.

Da! Festival održava se od 6. do 8. listopada na tri zagrebačke lokacije: Kačićeva 26 (izložbe, piknik, market), Frankopanska 12 (radionice) i dvorište Ilice 85 (filmske projekcije.

Festival je zamišljen kao manifestacija putem koje će se promovirati radovi studenata s područja glazbe, filma, tipografije, likovne umjetnosti, fotografije, arhitekture, animacije, urbanizma, dizajna vizualnih komunikacija, produkt dizajna, dizajna interijera, tekstilnog dizajna i krajobrazne arhitekture.

Na festivalu će sudjelovati studenti Arhitektonskog fakulteta, Grafičkog fakulteta, Studija dizajna, Akademije dramskih umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Muzičke akademije Zagreb, Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Krajobrazne arhitekture koji će predstavljati Zagreb, studenti Umjetničke akademije i Arhitektonskog fakulteta koji će predstavljati Split i gosti iz Ljubljane s Akademije za likovno umetnost in oblikovanje i Fakulteta za arhitekturo.

Svi studenti koji žele sudjelovati na festivalu mogu prijaviti do dva rada do 30. rujna putem linka niže.

Detalji o festivalu i prijave