tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA PROMETNIH ZNANOSTI
11.10.2016. , Zagreb
event Događaj

DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA PROMETNIH ZNANOSTI

10.10.2016.

U utorak 11. listopada održat će se Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Od 10 do 13 sati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj maturanti će se moći upoznati s fakultetom, studijima i smjerovima koje je na njemu moguće upisati, a za studente će bti organiziran program „Danas studiram, sutra radim“.

Maturanti će se moći pobliže upoznati s raznim laboratorijima Prometnog fakulteta kao što su Laboratorij Zavoda za aeronautiku – aerotunel, Laboratorij za sigurnost željezničkog prometa, Laboratorij Zavoda za cestovni promet..., a na velikom parkiralištu Zavod za prometnu signalizaciju će prezentirati svoja vozila.

U sklopu programa „Danas studiram, sutra radim“ studentima će se predstaviti 14 tvrtki koje zapošljavaju diplomirane inženjere prometa, a to su: Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Croatia Airlines, Kaufland Hrvatska,  CARNET, Cargo Partner, HŽ Putnički prijevoz, HŽ Infrastruktura, HŽ Cargo,  Mireo, HAC ONC,  HAKOM, Končar, Croatia Bus i Hrvatske ceste.